January 18, 2011

skemarama



budak skema...

I got headaches..!!

ada ke istilah tu?
aku pun pening nak takrif maksud nya...

adakah budak yg skema tu ulat buku,? ke buku berulat?...tak kuasa aku..

ke budak skema tu suka buat2 rajin..(sebenarnya ni yg aku hangin)
ada aku kisah?????

meow ni skema ke??
dulu aku ingat cikgu aku penah cakap...

" sapa kuat belaja dia kat atas,
sapa main2 dia kat bawah "

cikgu aku cakap macam tu la kan..
tapi aku jarang praktik pun benda tu..huhu..
kemalasan melampau..
bila org cakap..

" kau ni skema la"

aku tiba2 rasa sakit jantung, limpa, hati, semua diserang virus..
tu pujian ke sindiran?
dalam hati aku cakap..

" ok I admit I am skema"

walaupun aku tak tahu apa itu skemarama..like rama-rama ke?????
ada aku peduli?

"I can't get anything done without laying them on the table, its really hopeless....arggghhhhh....
what to do now?.."

Once I write down MY TO DO LIST..pengsan...my skema-ness is killing me!!!
adakah itu skema yg dimaksudkan??

masa aku tengah buat-buat rajin membaca Human Communication as preparation to do my mind map, dalam hati aku ckp lagi camni...

" skema itu lif kejayaan, dont worry..."

dengan senyuman paling manis ala-ala sopan gitu....(konon)
macam meow kat bawah ni lah..


I continued reading that Human Communication text book. I'm just doing it out of respect for ilmu..and of course, my skema-ness..ko ader??

No comments:

Post a Comment

 

bisikan ai ke langit Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal