October 17, 2011

kelam kabut sungguh

Neves giler....syok2 dok senang lenang sebab kuiz oha453 di tangguhkan ke hari rabu..tetibe ade plak pop kuiz..

Terbaik la...

Terbaik giler la sebab aku tak ready pun..tapi,miss zarirah baik hati hari ni, sebab dia buat pop kuiz untuk topup markah kuiz yg akan datang. Macam tau2 je kuiz akan datang susah..errr,tau la sebab dia yg buat soalan.

Bebudak kelas kitorang memang tak buleh dengar perkataan kuiz.

Lebih2 lagi kuiz yg tetibe macam tu.

Waaa...semua start migrain kan..

Dah macam nak amik final exam pulak,

Walaupun kuiz tu cuma berapa % je campur final,

Tapi yg berapa % tu lah yang berharga..

Tapi pop kuiz tu pun bagus, sebab kita leh tau sama ada kita ni dah ready untuk kuiz yg sebenar ke tak..

Macam tadi la..miss bagi soalan ada yg suruh list je, so takde masalah la.

Bukan berlagak pandai, tapi kalau setakat list je senang la.

Cuba miss suruh list & huraikan sekali..tak ke ternganga.

Suruh bagi meaning pun aku bagi separuh je ..

Jadi..motifnya bersedia lah untuk kuiz hari rabu ni.

Sebab kuiz tak kan suruh list je kot,mesti kena hurai sekali kan??

Betul3...

Tadi masa pop kuiz tu,15 minit terakhir tetiba miss bagi keizinan untuk bukak buku,

15 minit yg berharga tu....

Mana tak nya, mungkin dia kesian tengok kitorang ada yg nak list pun

tak lepas lagi...yelah..kan tak ready untuk kuiz.

Tadi sempat lagi aku jeling kawan sebelah..

Soalan nya macam ni..

List all domain in IE..

Aku jeling jawapan dia lebih kurang macam ni..

1)

2)

3)

4)

5)

Jadi??????

Baru aku tau..kalau tak tahu jawab,paling kurang jangan biar kosong..

tulis number je..

Huahuahuahuahua..

Dok tergelak kat orang, padahal jawapan aku sama je ngan dia...

Aku ikut je..tulis number..

Kan dah terkantoi meniru....

Bila 15 minit terakhir tu miss cakap buleh open book,

Kitorang semua gelabah cari nota balik..

Haha..

Macam kilat semua laju menyelak nota nak cari jawapan punya pasal..

Lepas tu miss cakap..

“U all ni bukan macam student university..

Macam budak sekolah rendah..

Semua nak suap, ni pop kuiz je buleh la nak bagi bukak buku..

Kalau kuiz betul2 jangan harap la..”

Then miss tergelak kitorang semua kelam kabut menyelak nota cari jawapan,

Memang la, 15 minit yg berharga tuuuu...

Haha..

Moralnya...

Sentiasa bersedia walaupun ada exam ke takde ke..

Walau macam mana pun....

Dalam kepala student semua sama je kot..

Study hanya untuk amik exam je..

Lepas tu hilang ingatan..

Tak di praktik kan...

Ye ke semua student macam tu?????

Tepuk dada Tanya diri sendiri la...

Kalau Tanya jawapan aku mestilah

aku jawab......

“ ya ”..

No comments:

Post a Comment

 

bisikan ai ke langit Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal