April 11, 2011

ai vs dap dip dup

macam mana nak explain ek...dap dip dup.. opkos la bunyi jantung..

debaran makin terasa..haha...skemalism..

ye..dh banyak kali aku tegaskan di sini ye,

aku di kategori kan sebagai manusia yg tidak berperasaan...


onion_msn_smileys-19.gif

blur sepanjang masa..

terima kawan-kawan sebab membagi aku anugerah yg sebegitu rupa..

" manusia yg takde perasaan "..


onion_msn_smileys-22.gif

tapi takpe..tu cuma mukadimah...

nak cakap jugak walaupun tak penting sangat sebenarnya..


cebollita_animated_onion-23.gif


" suka hati aku la...ni kan blog aku!

dush3x


dap dip dup... bukan dag dig dug ok! tu kan dangdut lagu haiza....wahhhhhh....dangdut tu.

ok2...lupakan dag dig dug... sekarang ni kita fokus kat dap dip dup..bunyi jantung aku..lain ke?

yeke? nape aku dengar macam tu..


onion_gifs_emoticons-07.gif

" suka hati aku la..kan jantung aku"

dush3x


sebenarnya berdebar ni..huhuhu...final exam minggu depan.. tengok...takde perasaan...ulang balik...final exam minggu depan..masih takde perasaan......ulang kuat2 sikit......1.....2......3......


FINAL EXAM MINGGU DEPAN!!!!!


ha?

*pengsan 5 minit*


susah cakap dengan orang yg takde perasaan ni..kan?? kan???

tak peka..tarikh hari ni pun tak ingat..huh!

"hari ni bape hari bulan?"

"errrrr"....

sabar jelah...


mari kita mengenali manusia yg peka atau tidak

cuba try cakap kat dia macam ni... "minggu depan final exam"


1)orang yang ada perasaan akan jawab




" aku dah tanda kat kalendar aku dah....sekarang ni aku dah cover 90% semua subjek.

so aku tak payah nak kelam kabut baca buku. lagipun carry mark aku tinggi,

lagi 10% je untuk lulus. aku tak nak la lulus je kan, aku nak >3.50.."


aduh la...peka nya budak ni...memang feeling nak jawab exam.

tapi bagus jugak kan..kalau macam ni mmg layak menyebut >3.50 tu kan..

kita yg mendengar rasa nak nangis je,...terbakar hati, jiwa & raga..

bak kata karam singh walia


"terbakar hutan nampak asap, terbakar hati sape yg tau"


2)orang takde perasaan jawab



ha??? cepat2 baca buku....

interpersonal comm is....bla...bla...bla...

entrepreneurship is...bla...bla...bla....

this is...bla..bla....

factor of.....bla...bla.....

"bukan lambat lagi ke? eh minggu depan ek?

bape hari bulan eh..




aku rasa macam awal lagi aku tak sempat nak baca semua ni..

banyak gila..dah la carry mark hidup segan mati tak mau.

.baca apa pun tak masuk. aduhhhhhhh"



ni tanda2 manusia yg suka buat keje last minit...

dan juga mudah terjadi pada manusia2 yg takde perasaan

n tak peka dengan kejadian sekeliling...


onion_msn_smilies-20.gif

contohnya macam si........

errrr..takpe lah ianya adalah sulit..

tak boleh bagitau..


disebabkan terkejut dan pengsan 5 minit,

maka bunyi jantung aku otomatik bertukar

jadi bunyi dap dip dup..


onion_msn_smilies-03.gif

hidung pun berdarah tiap 3 saat..

terharu pulak semua nak cerita kat sini.


sebenarnya..berdebar sebab tak lama lagi aku dah tak boleh nak mengaku bujang.

tak paham?


aku nak kawin ok!!!


sila paham!


ye..


onion_gifs_emoticons-22.gif


memang aku emo sikit sebut kawin2 ni..

sebab kad kawin tak buat lagi.

waaaaaaaa..

sebab tu je ke?


errr...

tak delah..

sebenarnya berdebar la kan.

nanti hidup berdua..tak boleh buat

sesuka hatiku lagi.

tu yg jantung berubah bunyi tu... hope dah boleh setel minggu depan..

lepas tu dah start exam.

bila la nak kuar lagi..


pikir jap...


nak kena cakap jugak...


tak boleh


kena cakap jugak ni..



cebollita_animated_onion-16.gif

" abang syg...love u 'till the end "






 

bisikan ai ke langit Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal